ADMİB BAŞKANI FUAT TOSYALI GÜVEN TAZELEDİ

ADMİB Başkanı Fuat Tosyalı, salgının neden olduğu krizi fırsata dönüştürmenin yollarının aranması gerektiğini belirtti;

ADMİB BAŞKANI FUAT TOSYALI GÜVEN TAZELEDİ

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Akdeniz Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği’nin 10 Nisan 2021 Cumartesi günü gerçekleşen genel kurulunda güven tazeledi. Tek listeyle gidilen seçimlerde ikinci dönem başkanlığı seçilen Akdeniz Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (ADMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, tüm üyelere teşekkür ederek, genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşen genel kurul sonrasında konuşan ADMİB Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Sektörün en temel köşe taşlarından olan Akdeniz bölgesinin üretim ve ihracatı artırması adına yeni projeler geliştireceğiz” dedi.

Akdeniz Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Olağan Genel Kurulu başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Genel Kurulda konuşan ADMİB Başkanı Fuat Tosyalı, salgının neden olduğu krizi fırsata dönüştürmenin yollarının aranması gerektiğini belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü, “Küresel tedarik zincirinde yaşanan değişimi iyi analiz etmeliyiz. Alternatif ve güvenilir küresel demir çelik tedarikçisi olarak ülkemizin yerini sağlamlaştırmalıyız” dedi.