TÜRKİYE ADINA BÜYÜK KAZANIMLARA ŞAHİT OLUYORUZ!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Tosçelik Osmaniye Yassı ve Yapısal Çelik üretim tesislerinde incelemede bulundu;

TÜRKİYE ADINA BÜYÜK KAZANIMLARA ŞAHİT OLUYORUZ!

AK Parti’nin 7.Olağan İl Kongresine katılmak üzere Osmaniye’ye gelen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Tosçelik Osmaniye Yassı ve Yapısal Çelik Üretim Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Çelik, beraberindeki AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Hatay Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özel, AK Parti Osmaniye milletvekilleri İsmail Kaya ve Mücahit Durmuşoğlu ile bulundukları ziyarette, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Tosyalı Holding CEO’su Dr. Suhat Korkmaz ile bir araya geldi.

Tosçelik Osmaniye Yassı ve Yapısal Çelik üretim tesislerini gezen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, işçilerle sohbet edip üretim tesislerini inceledi. Tosyalı Holding CEO’su Dr. Suhat Korkmaz’ın yaptığı sunum sonrasında konuşan Çelik, “Türkiye’yi ayakta tutan ekonomik değerlerin tümü burada var. Türkiye adına büyük kazanımlara şahit oluyoruz. Devasa yatırımlarınızla Türkiye, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor” dedi.

Çelik, ziyaretin ardından düzenlenen toplantıda sanayici ve iş insanlarıyla buluştu. Katılımcılarla basına kapalı görüşen Çelik, bölgedeki yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz da toplantıya katıldı.