TOSYALI HOLDİNG BEŞ ŞİRKETİYLE BU YIL DA İSO 500’DE

TOSYALI HOLDİNG BEŞ ŞİRKETİYLE BU YIL DA İSO 500’DE

İstanbul Sanayi Odası’nın hazırladığı ’Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2019 Araştırması’nda Tosyalı Holding bu yıl da beş şirketiyle yer alarak, Türkiye’nin ve bölgenin gururu oldu.Listede, Hatay’dan 16 şirket yer aldı.

2019 yılında hem yurt içi satışlarını hem de ihracatını artıran Tosyalı Holding, başarılı çıkışını sürdürüyor. Türkiye’nin en 500 büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan holdingin amiral şirketi Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. istikrarını korurken, ortaya koyduğu dinamik üretim yapısı ile 24’üncü oldu.

Türkiye’nin ilk ileri teknoloji ve yüksek katma değerli yassı çeliğini üreten Tosyalı-Toyo Çelik A.Ş. ise İSO 500 Listesi’nde 73. basamakta yer buldu.

Tosyalı Filmaşin 123’üncü ve Tosyalı Demir Çelik 176’ncı ve Tosçelik Spiral Boru da 283’ncü sırada yer alarak, bu yılki listede başarılı performansını sürdürdü.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Tüm gücümüzle üretimi sürdürüyoruz. Birlikte başarıyoruz. Şimdi eskisinden daha güçlü bir azimle geleceğe odaklanma zamanı. Ülkemizin geleceği için yatırım, istihdam ve üretim seferberliğine devam ediyoruz” dedi.