TOSYALI HOLDİNG YİNE GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

Fortune 500 listesinde bu yıl 5 ayrı şirketle ‘varız’ diyen Tosyalı Holdingin ihracat ve karlılık listelerinde hakimiyeti dikkat çekiyor;

TOSYALI HOLDİNG YİNE GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

Tosyalı Holding, Türkiye’nin lider firmalarının yer aldığı Fortune 500 listesinde bu yıl 5 ayrı şirketle gücünü gösterdi. 2019 yılında hem yurt içi satışlarını hem de ihracatını artıran Tosyalı Holding, istikrarlı büyümesini sürdürdü. Tosyalı Holding’ten yapılan açıklamada, “Bu başarı ve gururda, grubumuzun tüm çalışanlarının emeği var” denildi.

İHRACAT VE KARARLILIK SÜRÜYOR

Türkiye'nin net satış geliri en yüksek şirketlerinin listelendiği Fortune 500 Türkiye 2020 açıklandı. Holdingin amiral şirketlerinden biri olan Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş., bir önceki yıl 43 olan sırasını 2019 yılında 40’a yükseltmenin yanı sıra toplam satışlarını yüzde 32,1 oranında artırdı.

Tosyalı Holding’in Japon Toyo Grubu ile birlikte Osmaniye’de kurduğu ve 2018 yılında üretime başlayan Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. ise başarısını sürdürerek, 133’uncu sırada yer buldu.

Listede 196’ncı sırada yer bulan bir diğer Tosyalı Holding şirketi ise Tosyalı Filmaşin ve İnşaat Demiri A.Ş. emin adımlarla ilerliyor. Tosyalı Demir Çelik Sanayi A.Ş. de, Fortune 500’de 251’inci sırada yer alırken, Tosçelik Spiral Boru Üretim Sanayi AŞ 339’uncu sırada bulunduğu Fortune 500’de satışını en çok artıran şirketler listesinde bulunuyor. 

Tosyalı Holding şirketlerinin ihracat ve karlılık listelerinde de hakimiyeti dikkat çekiyor.