ÜRETİM POTANSİYELİ DAHA ÇOK ARTACAK!

Tosyalı Maden Limanı’na her biri 48 bin ton/gün kapasiteli özel üretilmiş iki devasa vinci taşıyan gemi aylar süren zorlu yolculuğun ardından limana yanaştı;

BENZERİ YOK!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Cezayir’in en büyük sanayi yatırımı olan Tosyalı Algerie Maden Limanı’na ilk geminin yanaşmasına tanıklık ederken, devasa vinçlerin indirilmesinin gururunu yaşadı.

Cezayir’deki tesislerin hammadde ihtiyacını karşılamak üzere inşaa edilen Tosyalı Maden Limanı’na her biri 48 bin ton/gün kapasiteli özel üretilmiş iki devasa vinci taşıyan gemi aylar süren zorlu yolculuğun ardından limana yanaştı.

ÜRETİM POTANSİYELİ DAHA ÇOK ARTACAK

Hem vinçlerin limana indirilmesi hem de üretim tesislerinde devam eden yatırımları incelemek üzere Cezayir’de bulunan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, şirketin yöneticisi Alp Topçuoğlu ve Tosyalı Holding CEO’su Suhat Korkmaz ile birlikte çalışmaları izledi.

Fuat Tosyalı, cevherden çelik üretecek olan tesisin limanının da tamamlanmasıyla Tosyalı Algerie’nin farkını daha çok ortaya koyacağını ve Tosyalı Holding’in üretim potansiyelinin daha çok artacağını ifade etti. Limana ilk geminin yanaşmasının heyecanını yaşayan Fuat Tosyalı, sosyal medyadaki sayfasında bu gururu ‘Hayırlı olsun’ mesajıyla paylaştı.