ZİRVEYE DOĞRU EMİN ADIMLARLA!

Tosyalı Holding, 4 şirketiyle İSO 500 listesinde yer alırken, başarı yolculuğunda yükselişini sürdürdü;

ZİRVEYE DOĞRU EMİN ADIMLARLA!

 İstanbul Sanayi Odası’nın “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” 2020 yılı araştırmasının sonuçları açıklandı.

Geçtiğimiz yılı yüksek performansla kapatan ve Türkiye’nin en çok istihdam yaratan özel sektör kuruluşlarından biri olan Tosyalı Holding, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” 2020 yılı raporunda dört şirketiyle yer alma başarısını göstererek, yine Türkiye’nin ve bölgenin gururu oldu.

Türkiye’nin en 500 büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. 8 sıra tırmanarak 16’ıncı, Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. 9 sıra yükselerek 64’üncü, Tosyalı Filmaşin ve İnş. Demir Üretim San. A.Ş. 12 sıra yükselerek 111’inci, geçtiğimiz yıl 176. sırada olan Tosyalı Demir Çelik San. A.Ş. 38 sıra gibi bir yükselme başarısı göstererek, 138’inci sırada yer alan en büyük sanayi şirketi oldu.

YENİ YATIRIMLARLA BÜYÜMEYE DEVAM!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Kurulduğumuz günden bu yana hayata geçirdiğimiz tüm yatırımlarda, Türkiye ekonomisinin geleceğine katkıda bulunmayı ilke edindik. Bugün geldiğimiz noktada da dünyada üç farklı kıtada üretim yapan Tosyalı Holding’in Türkiye’nin global demir çelik üreticisi haline geldiğini görmekten de büyük gurur duyuyoruz.

Biz grup olarak hep krizlerde gücümüzü ortaya koyduk. Benim düşüncem şu; dalgalı denizde motor kapatılmaz, tam güç asılmak gerek. Biz her kulvarda öyle yapıyoruz. Çalışmaya, üretmeye, büyümeye devam edeceğiz. Bu başarıda en büyük pay sahibi ise tabii ki çalışanlarımız. Bu vesileyle sayıları 10 bini aşan çalışanlarımızla birlikte bizlere güvenen müşterilerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.