‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Antalya’da düzenlenen ve büyük önem verdiği “İş Ortakları Buluşması’nda “Biz büyük bir aileyiz” dedi ve ekledi;

HEDEFİMİZ DÜNYANIN EN BÜYÜK 50 ÇELİK ÜRETİCİSİ ARASINDA OLMAK!

Türkiye’nin başta çelik olmak üzere çok sayıdaki sektörde önder gruplarından olan, Global Çelik Üreticisi Tosyalı Holding, yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Antalya’da düzenlenen iş ortakları buluşmasında konuşan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Devam eden yatırımlarımızı işletmeye aldığımızda, hedefimiz dünyanın en büyük 50 çelik üreticisi arasında olmak. Sizinde kendinizi bu büyüklüğün, bu kültürün bir parçası olarak görmeniz de bizim için çok değerli. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Yeni yatırımlarla büyümeye ve istihdam oluşturmayı sürdüren Tosyalı Holding, Antalya’da düzenledikleri “İş Ortakları Buluşması’nda yurdun birçok yerinde ki iş ortakları ve çalışanlarla bir araya geldi.

‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, iş ortakları buluşmasında ki konuşmasında, “Tosyalı Ailesi sizlerle büyümeye devam ediyor. Değişime ve gelişime inanan bir grup olarak, sektördeki güçlü ve öncü rolümüzü sürdürüyoruz. Bu sene Dünya Çelik Birliği’nin açıkladığı listelere göre, Dünya’nın ilk 100 çelik üreticisi arasında yer aldık. Fiili üretimlerimizle, ilave sadece İskenderun’da 4 milyon ton kapasite, Cezayir’de yeni 2.5 milyon ton yassı çelik kapasitemiz devreye girecek. Böylece yıllık 10 milyon ton üzerinde çelik üretim durumunda olacağız. Devam eden yatırımlarımızı işletmeye aldığımızda, hedefimiz dünyanın en büyük 50 çelik üreticisi arasında olmak! Hatta ülkemizinde inşallah en büyük çelik üreticisi olmak. Sizin de kendinizi bu büyüklüğün, bu kültürün bir parçası olarak görmeniz de bizim için çok değerli. Biz büyük bir aileyiz!” dedi.