ŞERİF TOSYALI BAŞARININ ZİRVESİNDE!

Her adımında teknoloji ve kaletiyi önemseyen Tosyalı Toyo Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, değişimi öne çıkaran fikirleriyle Fortune’de zirvede olmayı hakediyor;  

ŞERİF TOSYALI BAŞARININ ZİRVESİNDE!

Türkiye’nin alanında öncü dergisi Fortune; “40 Yaş Altı 40” Listesi’nde, başarılı girişimleri ve çalışmalarıyla dikkat çekmeyi sürdüren Tosyalı Toyo Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı’yı bu sene de en üst sıraya taşıdı. Genç kuşak yöneticisi Şerif Tosyalı, ihracat rakamlarının artmasında ciddi katkıda bulunuyor.

ŞERİF TOSYALI FARKI..

Fortune “40 Yaş Altı 40” Listesi, başarılarıyla dikkat çeken isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Amerika George Washington Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra işlerin başına geçen Şerif Tosyalı başarılı işlere imza atarak şirketin yurtdışında önemli bir konuma gelmesinde önemli paya sahip. Genç, dinamik ve üretken kimliğiyle yenilikler peşinde koşan genç işinsanı Şerif Tosyalı’nın başarısı tesadüf değil. Teknoloji ve kaliteyi önemseyen Tosyalı, değişimi öne çıkaran fikirleriyle Fortune’de zirvede olmayı hakediyor.  

ÖNEMLİ SÜREÇLERİ YÖNETİYOR

Listede en üst sıralarda yer alan iş dünyasının genç fikir önderi Tosyalı Toyo Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı hakkında şu bilgiler paylaşıldı;

“Toyo Kohan ile Tosyalı Holding’in arasında gerçekleşen iş ortaklığında önemli süreçleri yönetti.

Tosyalı halen, yaklaşık 8.5 milyar TL. ciroya sahip Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. İcra Kurulu Üyesi ve Tosyalı Toyo Yönetim kurulu üyesidir.”