‘YAKLAŞIK 100 ÜLKEYE TÜRKİYE ÇELİĞİ SATIYORUZ’

Tosçelik, Anadolu 500’ün 11 yıllık tarihinde en çok birincilik alan şirket oldu;

TOSÇELİK’TEN BİR REKOR DAHA!

Ekonomist dergisi olarak her yıl gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük 500 şirketini belirledikleri ‘Anadolu 500’ araştırmasının bu yılki lideri, art arda dördüncü kez Tosyalı Holding bünyesindeki Tosçelik Profil oldu. Tosçelik, 11 yıllık tarihinde en çok birincilik alan şirket ünvanıyla rekor kırdı.

‘YAKLAŞIK 100 ÜLKEYE TÜRKİYE ÇELİĞİ SATIYORUZ’

Türkiye’nin global demir-çelik üreticisi olarak üç kıtada 10 bine yakın çalışanla hizmet verdiklerini belirten Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Dünyanın dört bir yanında yaklaşık 100 farklı ülkeye Türkiye’nin çeliğini ihraç ediyoruz” diyor.

Ekonomist dergisi olarak her yıl gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük 500 şirketini belirledikleri ‘Anadolu 500’ araştırmasının bu yılki lideri, art arda dördüncü kez Tosyalı Holding bünyesindeki Tosçelik Profil oldu. Hatay merkezli şirket, Anadolu 500’de zirveye ilk kez 2013 yılında oturmuş, 2014 ve 2015 yıllarında ise ikinci olmuştu.

Son dört yıldır üst üste birinci sırada yer alan Tosçelik, toplamda beşinci kez Anadolu 500’ün zirvesinde yer almış oldu.

Tosçelik, böylece Anadolu 500’ün 11 yıllık tarihinde en çok birincilik alan şirket olarak rekor kırdı. Bu başarının arkasındaki isim olan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Grubumuzun en büyük gücü Tosçelik ile Anadolu 500’de bir kez daha zirvedeyiz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.