TOSYALI TOYO, OTOMOTİV SEKTÖRÜNE ‘YÜKSEK TEKNOLOJİLİ’ ÇELİK ÜRETİYOR!

TOSYALI TOYO, OTOMOTİV SEKTÖRÜNE ‘YÜKSEK TEKNOLOJİLİ’ ÇELİK ÜRETİYOR!

Tosyalı Holding çatısı altında faaliyet gösteren Tosyalı Toyo Çelik AŞ, IATF 16949 Otomotiv Kalite Yönetim Sistemi sertifikasının sahibi oldu.

İleri teknolojiyle üretilen katma değerli çelik ürünleriyle onlarca farklı sektörde yer alan Tosyalı Holding, IATF 16949 Otomotiv Kalite Yönetim Sistemi sertifikasının sahibi olan Tosyalı Toyo Çelik A.Ş, ile ülkemizde otomotiv sektörünün ihtiyaç duyduğu yüksek teknolojili çeliği üretmeyi sürdürüyor.

Otomotiv sektörünün ihtiyaç duyduğu çeliği karşılayabilecek disiplin, yüksek kalite ve kapasite özelliklerine sahip olduğunu tescilleyen Tosyalı Toyo Çelik AŞ, dünya çapında kabul gören bir kalite yönetim sistemine sahip olduğunu da ortaya koydu.

Tosyalı Holding konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “İleri teknolojiyle üretilen katma değerli çelik ürünlerimizle onlarca farklı sektördeyiz. IATF 16949 Otomotiv Kalite Yönetim Sistemi sertifikasının sahibi olan Tosyalı Toyo Çelik AŞ ile ülkemizde otomotiv sektörünün ihtiyaç duyduğu yüksek teknolojili çeliği üretmeyi sürdürüyoruz.”